Svalka

Som tillval i din TermaVent-anläggning kan du även få kylfunktion. Det är inte för inte, som AC och klimatanläggning närapå är standard i dagens bilar. Med en jämn och behaglig temperatur blir vi inte trötta så fort.

energieffektiv installation av ventilationssystem

Kylfunktionen är möjlig tack vare värmepumpen i TermaVent, som kan producera både värme och kyla. Då vi tillbringar större delen av våra liv i hemmet kan man fråga sig varför det inte är standard med klimatanläggning i våra hus. Med en jämn och lagom temperatur blir vi inte trötta så lätt. Med TermaVent är det slut på korsdrag i huset, och olidligt varma rum i söderläge. Tack vare kylfunktionen och den jämna luftväxlingen uppnås en jämn och behaglig temperatur i hela huset. Sömnen blir effektivare och du blir piggare med TermaVent installerat i ditt hus.

Den varma årstiden bjuder inte bara på värme utan kan för vissa allergiker vara en plågsam tid med mycket pollen i luften. Med rätt filter installerat och ett svalt inomhusklimat höjs livskvaliteten avsevärt, inte bara för allergiker, utan för alla boende i ett ’TermaVent-hus’.